Mobiltelefoner

Mobiltelefonin går mot att bli mer affärskritisk för varje dag som går. En stor del av kommunikationen på företagen i dag har redan flyttats över till mobiltelefoni. Ökad rörlighet och ökad kommunikation bland företagens anställda har höjt affärsnyttan betydligt.

I takt med att mobiltelefoni används allt mer utsätts också den mobila utrustningen för allt större påfrestningar. Därför tar vi på StjärnaFyrkant extra ansvar för produkternas kvalitet.

Alla våra mobila produkter har genomgått en hård certifiering där våra krav är en god eftermarknad med snabb service, garantiåtaganden och säkrat logistikflöde. Vi levererar enbart produkter med lång livscykel.

StjärnaFyrkant hjälper ditt företag att välja och byta operatör. Som oberoende rådgivare kan vi helt opartiskt avgöra vilken operatör som passar bäst, sett till företagets önskemål och behov av funktioner.

StjärnaFyrkant mobila sortiment kan effektivisera både kostnader och tidsåtgång för våra kunder.

Samsung

Apple

CAT

DeWALT

Doro

Gigaset

Huawei

Nokia

Sony

Service, Support & Optimering

“Vi vet att du ibland inte har tid att sätta dig in i vad du kan få ut av dina tekniska hjälpmedel. Där hjälper vi dig att dra nytta av dina tekniska investeringar fullt ut. Vi vet också att du ibland behöver fråga om något. Då finns vi på plats för dig. Saker och ting går också sönder på alla möjliga olika sätt, då lagar vi dem åt dig.”

SPARA TID & PENGAR MED VÅRA SMARTA TJÄNSTER

“Vi på Stjärna Fyrkant är din kunniga kompis när det gäller ditt företags kommunikation. Boka någon av våra experter när det gäller komradio, mobiltelefoni, mobil telefonväxel, personlarm, alkomätare och optimering anpassad efter din verksamhets behov.”

Tillbehör

Givetvis jobbar vi på Stjärna Fyrkant med alla typer av tillbehör för din smartphone, Iphone, komradio. Headset, handsfree-lösningar, m.m.

Meny