Mobiltillbehör

StjärnaFyrkant har ett brett, handplockat sortiment till allt från det enkla till ruggade vattentäta tillbehör för tuffa miljöer. Vi jobbar med de bästa varumärkena som vi anser håller de krav vi ställer på kvalitet, livslängd, funktionlitet och design.

Urbanista

Urbanistas vision är att hedra den urbana livsstilen och skapar produkter som gör livet bättre för den moderna människan i urbana miljöer. Inspirerad av skandinavisk designtradition tillverkar man högkvalitativa produkter med en passion för färg, form och rörlighet.

XQISIT

XQISIT erbjuder produkter för dig med en aktiv livsstil. De strömlinjeformade produkterna blir snabbt pålitliga livskamrater i vardagen, dom är dessutom väldigt sköna att vila ögonen på.

Service, Support & Optimering

“Vi vet att du ibland inte har tid att sätta dig in i vad du kan få ut av dina tekniska hjälpmedel. Där hjälper vi dig att dra nytta av dina tekniska investeringar fullt ut. Vi vet också att du ibland behöver fråga om något. Då finns vi på plats för dig. Saker och ting går också sönder på alla möjliga olika sätt, då lagar vi dem åt dig.”

Tillbehör

Givetvis jobbar vi på Stjärna Fyrkant med alla typer av tillbehör för din smartphone, Iphone, komradio. Headset, handsfree-lösningar, m.m.

Meny