Effektiva möten på distans är guld värda!

Fortfarande översvämmas våra kalendrar av möten där deltagarna fysiskt skall vara på plats. Det är trots allt 2017 och det finns både kompetens och teknik som gör att möten på distans är långt mer effektiva än fysiska möten.

Vi inom StjärnaFyrkant har erfarenhet sedan många år av hur möten på distans ger såväl bättre resultat, är bättre för miljön, sparar tid och pengar och dessutom tillför en annan dimension, nämligen att deltagare i ett telefon- eller videomöte är mer förberedda och tillför mer energi än i ett traditionellt möte.

Med kunnande inom området och med produkter från ledande tillverkare bjuder vi gärna upp till…distans!

Vi hjälper ditt företag att få ett bra och effektivt möte. Med oss slipper ni lägga onödig tid på att resa till mötet.

Välkommen till det digitala och moderna mötesrummet !

Alltid innovativa, alltid engagerade

Våra konferenstelefoner ska hålla världsklass, vi nöjer oss aldrig med mindre. Lika höga krav har vi på oss själva när det gäller engagemang och service. När du anlitar oss ska du alltid få ett riktigt bra och familjärt bemötande. Du kan lita på Konftel – i alla dina möten.

Om Sennheiser

Idag skapar vi morgondagens audio-värld – det är vår vision som vi och vårt företag strävar efter varje dag. Denna vision beskriver vad vi hoppas kunna uppnå tillsammans. Grunden för vårt arbete är vår historia, vår kultur av innovation och vår passion för högsta kvalitet.

Service, Support & Optimering

“Vi vet att du ibland inte har tid att sätta dig in i vad du kan få ut av dina tekniska hjälpmedel. Där hjälper vi dig att dra nytta av dina tekniska investeringar fullt ut. Vi vet också att du ibland behöver fråga om något. Då finns vi på plats för dig. Saker och ting går också sönder på alla möjliga olika sätt, då lagar vi dem åt dig.”

Tillbehör

Givetvis jobbar vi på Stjärna Fyrkant med alla typer av tillbehör för din smartphone, Iphone, komradio. Headset, handsfree-lösningar, m.m.

Meny