Fast telefoni

Fortfarande har fast telefoni en central funktion på det moderna kontoret. Överlägsen röstkvalitet, låg eller obefintlig strålning och mycket hög driftsäkerhet gör den till en stark kandidat för konferenser. Den långa livscykeln gör också den fasta telefonin mycket kostnadseffektiv. Nya tekniska framsteg och integrering med datorer och mobila system stärker den fasta telefonins nya roll på kontoret.

I dag finns många metoder för fast telefoni och alla operatörer hävdar givetvis att deras lösningar passar dig bäst. Här kan StjärnaFyrkants experter helt opartiskt lotsa vägen fram genom alla tekniker. Från PSTN, ISDN-Duo, Multi, SIP-trunk, IP och direktansluten DA.

På StjärnaFyrkant vet vi också att geografin och företagets struktur kan få lika stor betydelse för den långsiktiga prisplanen som teknik och avtalsformer. Oavsett om du som kund prioriterar driftsäkerhet, röstkvalitet eller pris så hjälper vi dig att hitta anslutningen som passar. Och vi vet i detalj vilka kvaliteter en IP-centrex ska kunna garantera.

Som oberoende partner för fast telefoni hjälper StjärnaFyrkant din organisation att välja rätt anslutning.

Gigaset

Service, Support & Optimering

“Vi vet att du ibland inte har tid att sätta dig in i vad du kan få ut av dina tekniska hjälpmedel. Där hjälper vi dig att dra nytta av dina tekniska investeringar fullt ut. Vi vet också att du ibland behöver fråga om något. Då finns vi på plats för dig. Saker och ting går också sönder på alla möjliga olika sätt, då lagar vi dem åt dig.”

Tillbehör

Givetvis jobbar vi på Stjärna Fyrkant med alla typer av tillbehör för din smartphone, Iphone, komradio. Headset, handsfree-lösningar, m.m.

Meny