Välkommen till
StjärnaFyrkant
Stockholm City

Öppet 09.00-17.00 på Hästholmsvägen 25 i Nacka. 08-12345606

Med våra behovsanpassade lösningar för dig på Kontoret, på Fältet och i Fordonet gör vi det enkelt för dig att kommunicera på jobbet. Var och hur du än arbetar.

På kontoret

För er med en fast arbetsplats.

På fältet

Produkterna för er som rör på sig mycket.

I fordonet

För er med fordonet som arbetsplats.

Om oss

Från oss får du allt från telekom till mer avancerade lösningar som mobilväxeln Flow och körjournalen Novafleet. Som din lokala expert på telekom är vi här för att göra teknik enkel och tillgänglig för dig. Vi hjälper både företag och privatpersoner att hitta optimala kommunikationslösningar, med fokus på kunnig och personlig betjäning.

Välkommen till StjärnaFyrkant Stockholm City!

Jobba med oss

Är du intresserad av att jobba inom en spännande bransch? Då ska du definitivt skicka in din ansökan till oss! Vi anställer kontinuerligt nya talanger som har ett brinnande intresse för sitt område. Bekanta dig med våra lediga tjänster och sök ditt drömjobb redan idag.

Våra samarbetspartners

Samarbete är en av nycklarna till framgång på många fronter, inte minst inom företagande. Vårt nära samarbete med Telia och Telenor bidrar till att vi kan erbjuda de mest mångsidiga och flexibla lösningarna på marknaden! Vi är tacksamma över det fina samarbetet och det mervärde det tillför våra kunder.

Flow mobilväxel

Den moderna mobilväxeln Flow erbjuder ditt företag många kommunikationsmöjligheter. Flow är en skalbar lösning som kombinerar din interna och externa kommunikation i en och samma app, oavsett om det gäller samtal, chattar eller videomöten. Hantera dina telefonväxlar, integrera din kalender och samarbeta med dina kollegor – med Flow fixar du enkelt detta och mer därtill.

Novafleet körjournal

Med den smarta och flexibla körjournalen Novafleet kan du hantera ditt företags fordonspark från din mobiltelefon eller dator. Novafleets automatiska rapportering frigör tid för andra uppgifter och du kan välja mellan två olika paketalternativ. Baspaketet innehåller uppföljning av körsträckor samt miljöpoäng, och kan kompletteras med Pro-paketet som innehåller omfattande funktioner så som områdesvarningar, notifieringar och kostnadsöversikter.

Kontakta oss så rekommenderar vi rätt lösning för dig.

Öppettider

09.00-17.00

Träffa oss

Hästholmsvägen 25
13171 Nacka

Se vägbeskrivning

Gilla oss

Instagram
Meny