Skaffa en Solid försäkring
via StjärnaFyrkant

Försäkring

#StjärnaFyrkant* har i samarbete med försäkringsbolaget Solid Försäkring skapat en unik försäkring för mobiltelefoner och surfplattor. Försäkringen ger ett omfattande skydd och kan tecknas både av dig som privatperson och som företag.

Försäkringen gäller ett helt år och det enda du betalar är en självrisk på 499 kronor om något skulle hända, se fullständiga villkor för mer information.

Försäkringen täcker mycket vilket ger stor trygghet när garantin har löpt ut. Denna försäkring har ingen värdeminskning d.v.s. ersättning lämnas med reparation eller ny produkt med likvärdig funktion.

Försäkringen ersätter:

  • Om produkten plötsligt slutar fungera eller går sönder på grund av en plötslig och oförutsedd yttre händelse t.ex. tappskador, vatten- eller fuktskador, åskskador/överspänning.
  • Funktionsfel som inte täcks av garanti eller reklamationsrätt.

Här kan du läsa: Fullständiga villkor

Här kan du ta del av: För- och efterköpsinformation

Här kan du läsa: Foldern för denna Trygghetsförsäkring

Service, Support & Optimering

“Vi vet att du ibland inte har tid att sätta dig in i vad du kan få ut av dina tekniska hjälpmedel. Där hjälper vi dig att dra nytta av dina tekniska investeringar fullt ut. Vi vet också att du ibland behöver fråga om något. Då finns vi på plats för dig. Saker och ting går också sönder på alla möjliga olika sätt, då lagar vi dem åt dig.”

Tillbehör

Givetvis jobbar vi på Stjärna Fyrkant med alla typer av tillbehör för din smartphone, Iphone, komradio. Headset, handsfree-lösningar, m.m.

Meny