Stjärna Academy – bli en IT-stjärna i raketfart!

Går du i tankarna att vidareutbilda dig eller byta bransch? Stjärna Academy är en betald intensivutbildning som riktar sig till dig som vill utvecklas och ta klivet in i IT-branschen. Du får dessutom en direktbiljett till anställning hos oss på StjärnaFyrkant.

Vad är Stjärna Academy?
Stjärna Academy erbjuder dig med rätt egenskaper möjligheten att byta karriär eller få en stadigare grund att stå på inom IT-branschen. Det är en effektiv utbildning för dig som vill bryta dig in i en ny yrkeskategori eller för dig som redan varit och nosat på IT och vill vidareutvecklas. Stjärna Academy är en åtta veckors betald intensivutbildning där teori kombineras med praktiskt arbete hos oss. Efter avslutad och godkänd utbildning är du dessutom garanterad en anställning som servicedeskagent hos oss på StjärnaFyrkant Västerbotten – kan det bli bättre?

Vem riktar sig Stjärna Academy till?
Vem som helst kan söka in till Stjärna Academy. Vi ser till din motivation, målbild och värderingar istället för att fokusera på vad du tidigare har jobbat med eller vilken utbildningsnivå du har sedan tidigare. Vi söker dig som bidrar med positiv energi, är driven och vill vara med och utveckla vårt IT-erbjudande. Vi tror att du är lösningsorienterad, utåtriktad och gillar stor variation i ditt arbete.

SÅ HÄR SER PROCESSEN UT

#1 Rekrytering

Rekryteringen sker genom ett noggrant urval av ansökningar. Finner vi din profil intressant kommer du att kontaktas för en intervju. Om det finns ett ömsesidigt intresse efter intervjun kan du komma att behöva göra några kompletterande tester.

#2 Utbildning

Utbildningen sker under åtta veckor med en fördelning på 50% teori och 50% praktik hos oss. Både den teoretiska och praktiska delen har en direkt koppling till vad jobbet hos oss kommer innebära. Utbildningen avslutas med ett prov (certifiering Comptia A+). Vi betalar både utbildningen och certifieringen åt dig samtidigt som du får lön under hela utbildningstiden!

#3 Arbete

Efter genomfört och godkänt prov sätts du direkt i tjänst hos oss. I din tjänst kommer du ingå i vårt serviceteam och starta din karriär på First Line Support. Din vardag kommer bland annat innehålla användarsupport, klienthantering, nätverksfelsökning och underhållsåtgärder. Som First Line Agent hos oss har du stora möjligheter att utveckla dina IT-kunskaper och avancera inom bolaget.

Hur ansöker jag till Stjärna Academy?
Du skickar in ditt CV tillsammans med ett personligt brev där vi gärna ser att du också beskriver varför du ansöker till just Stjärna Academy. Vi utvärderar ansökningar löpande och startar utbildningar allt eftersom, så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Om oss på StjärnaFyrkant Västerbotten
StjärnaFyrkant Västerbotten är ett lokalägt bolag i Norrland inom IT och telecom med en ledande position inom hållbarhet. Grundpelarna i vår verksamhet är våra värderingar – service, ärlighet och kvalité. Som finalist i Årets Arbetsgivare 2023 och som en av de med högst kundnöjdhet i vår bransch ställer vi höga krav på oss själva som arbetsgivare men även på våra anställdas engagemang och driv.

Vi växer snabbt, är ca. 40 stjärnor, omsätter ca. 120 miljoner, är AAA-ratade, miljö-, kvalité- och arbetsmiljöcertifierade och finns i Umeå & Skellefteå.

Meny