Tillsammans skapar vi glädje, kreativitet och löser våra kunders problem – stora som små. Slår ditt hjärta lite extra för service och kundnöjdhet? Vill du bidra till din egen och företagets utveckling? Då är vi som gjorda för varandra.


Hur det är att jobba hos oss

Hos oss på StjärnaFyrkant kommer du till en arbetsplats där alla våra medarbetare brinner för att göra skillnad – för kunder och varandra, men framför allt för de som behöver det som mest. Hållbarhet och välgörenhet ligger oss därför varmt om hjärtat.

Vi bygger relationer med varandra och våra kunder. Tillsammans skapar vi en arbetsplats som präglas av öppenhet, gemenskap, eget ansvar och där alla medarbetare ska ha en möjlighet att växa, utvecklas och få vara med och påverka.

Hjärtat i vår verksamhet är våra medarbetare och som anställd hos oss får du dela dina dagar med riktigt jäkla duktiga och härliga kollegor som alla drivs av att göra det lilla extra.

Hos oss är ingen dag den andra lik, vi växer och blir utmanande varje dag men möter utmaningarna som ett team. Tillsammans skapar vi en arbetsplats som bli mer än bara ett jobb.

Din vardag hos oss

I jobbet på verkstan kommer du främst att göra taxiinstallationer, installationer av komradio, fordonsinredning, extraljus, alkolås, körjournaler samt blåljusinstallationer. Utöver detta stöttar även verkstaden andra avdelningar och hjälper till med olika typer av fältarbete som att bygga täckningsförstärkning, installation av konferensutrustning men även reparation/service av elektronik. Det är en fördel att ha viss IT- och teknikkunskap eftersom vissa arbeten innefattar programmering och hantering av programvaror. Jobbet är väldigt fritt och varierande och innebär mycket eget ansvar.

Du utgår från våra lokaler på Företagsvägen 1 och behöver ha B-körkort för att kunna ta dig ut till kunderna.

Just nu söker vi dig som vill utveckla sitt intresse för teknik och utöver det även vill lära sig att reparera telefoner. Inget krav på tidigare erfarenheter men gärna att du har ett stort egenintresse i tekniska lösningar.

Vad vi förväntar oss av dig

För oss är inte det viktigaste vad du kan, utan vem du är. Vi tror att om rätt person får rätt förutsättningar kan den åstadkomma underverk. Därför vill vi istället för att fokusera på din bakgrund, höra vad du tror vi kan åstadkomma tillsammans.

Vi tror att du delar våra värderingar och är en person som sätter laget för jaget, som alltid vill göra sitt bästa. Du har en positiv inställning och ett öga för problemlösning. Tillsammans vill vi fortsätta utvecklas och även utveckla våra kunder.

Om oss

Hos oss finns inga externa aktieägare eller investmentbolag. Vi är ett familjeägt företag med korta beslutsvägar och ett absolut fokus på att skapa en arbetsplats där vi kan ha kul, som ger oss energi och som skapar kreativa och nöjda medarbetare.

Vi erbjuder ett brett produkt- och tjänsteutbud anpassat efter våra kunders kommunikationsbehov. Vi hjälper våra kunder med produkter och tjänster inom IT, Telefoni & Fordon. Grundpelarna i vår verksamhet är våra värderingar – service, ärlighet och kvalité. Det präglar allt vi gör för våra kunder och för varandra.

Som en av de med högst kundnöjdhet i Sverige i vår bransch och en trivsel hos personalen på över 9/10 skulle man kunna tro att vi är nöjda, men vi har långt kvar att vandra och vill aldrig sluta utvecklas. För att säkerställa detta har vi i år förutom vår miljöcertifiering, även certifierat oss i arbetsmiljö och kvalité för att fortsätta stärka den positiva upplevelsen för vår personal och våra kunder.

Vi växer snabbt, är ca. 40 stjärnor, omsätter ca. 100 miljoner, är AAA-ratade och finns i Umeå & Skellefteå.

Ansökan

Slå en pling till Stina Wikberg på 0910-21 50 21 om du har frågor kring tjänsten. Annars är du varmt välkommen att skicka in ditt CV till stina.wikberg@stjarnafyrkant.se och berätta varför just du ska jobba hos oss.

Vi hörs!

 

Meny