Nu är den äntligen här,
nya Samsung Galaxy S9 och S9+!

Kameran.
Sedd med nya ögon.

Bilder har blivit vårt viktigaste sätt att kommunicera. Vi fotar, filmar och delar. I sociala medier, med vänner, kollegor och kunder. För att beskriva, för att förklara, eller bara för att visa hur vi mår.

Kameran i våra mobiler har blivit avgörande för våra möjligheter att kommunicera. Därför är har Samsung gjort om kameran i Galaxy S9 från grunden. För att bygga en kamera som ger dig fler möjligheter utmanade vi gamla sanningar och tänkte nytt. Här är resultatet.

En kamera som ger dig större möjligheter att ta bra bilder i alla typer av ljusförhållanden. Från riktigt svagt till gassande sol. Du kan alltid fånga ögonblicket med skärpa.

Du kan filma i super slow motion med 960 bilder per sekund och upptäcka detaljerna som ögat missar.

Du kan skapa nya bilder av dig själv med personliga emojis och lägga till animerade effekter som lockar till skratt och sympati i dina konversationer.

Nya Galaxy S9 är nyskapande på fler sätt

De inbyggda stereohögtalarna är utvecklade i samarbete med AKG och gör det möjligt att lyssna på musik med bra ljud tillsammans med andra, var du än är. Vill du lyssna själv ingår också ett headset som är kalibrerat av AKG.

Samsung har också gjort det enklare att uppleva ditt innehåll på andra enheter, se bilder på din TV, eller jobba från din mobil på en större skärm utan att ta omvägen via din dator.

Samsung utvecklar sin teknologi för att dina upplevelser ska bli större.

Beställ idag!

StjärnaFyrkant är en av de återförsäljare som var med på försläppet. Skicka in en intresseanmälan till oss så återkommer vi till dig så fort som möjligt.

  Företag

  Kontaktperson (obligatorisk)

  Telefonnummer (obligatorisk)

  Din e-post (obligatorisk)

  Ange meddelande.

  Välj ort (obligatorisk)

  captcha

  Skriv i det du ser i rutan ovanför

  Meny