Samsungs populära A-serie får nu ett efterlängtat tillskott och ärver många av de bästa funktionerna från sina större syskon i S- och Noteserien.

Nya Samsung Galaxy A8 kommer med dubbla frontkameror, läcker infinity-skärm, damm- och vattentålig IP-klassning (IP68), Samsung Pay, ansiktsigenkänning och mycket mer.

 

Funktioner som kommer med Samsung Galaxy A8:

Samung Pay
Betala med de kontokort som är inlagda i mobilen och underlätta betalning vid kontokortsmaskiner.

Damm- och vattentålig
Damm och vatten får inte sätta gränserna för hur du använder din mobil i jobbet. Oavsett om du är ute i regnet eller har nära till vatten i din arbetsmiljö, ska du kunna använda din mobil precis som du vill. Galaxy A8 är IP68-klassificerad vilket innebär att den tål att sänkas ner i ett vattendjup på upp till 1,5 meter i 30 minuter.

Snabb kamerateknik
Den avancerade kameran i Galaxy A8 underlättar många jobbmoment. Dels för att du kan ta bilder i svagt ljus, dels genom snabb och säker avläsning av QR-koder, streckkoder och liknande. För privat bruk komemr du att kunna selfies i världsklass med de två frontkameror som finns på A8.

MicroSD-kortplats
Upp till 256 MB extra kan du utrusta din A8 med.

Dual Sim
Plats för två SIM-kort, vilket gör att du kan använda A8 både privat och i jobbet.

Generös garanti
Galaxy A8 levereras med två års garanti, med möjlighet att köpa till ett tredje år med Extended Warranty. För fullständig information gällande garantivillkor besök www.samsung.

Samsung Knox – säkerhet i flera nivåer
Samsung Knox är en plattform för mobila lösningar till organisationer i alla storlekar. Den ger affärsfördelar genom att kombinera användarvänlig Enterprise Mobility Management (EMM) med säkerhet i flera nivåer, från hårdvara till mjukvara. Samsung Knox gör det enkelt att hantera enheter, hålla mobildata säkert och låta dina medarbetare jobba fritt.

Kontakta oss angående Samsung Galaxy A8 genom att fylla i formuläret

  Företag

  Kontaktperson (obligatorisk)

  Telefonnummer (obligatorisk)

  Din e-post (obligatorisk)

  Ange meddelande.

  Välj ort (obligatorisk)

  captcha

  Skriv i det du ser i rutan ovanför

  Meny