Nu söker vi dig som vill vara säljansvarig för ett Stjärnteam!


Tillsammans skapar vi glädje, kreativitet och hjälper våra kunder att utvecklas.
Slår ditt hjärta lite extra för service och kundnöjdhet?
Vill du vara med och bygga ett starkare Västerbotten med hjälp av teknik?
Vill du bidra till din egen och företagets utveckling?
Då är vi som gjorda för varandra.

 


Hur det är att jobba hos oss

Hos oss på StjärnaFyrkant kommer du till en arbetsplats där alla våra medarbetare brinner för att göra skillnad – för kunder och varandra, men framför allt för de som behöver det som mest. Hållbarhet och välgörenhet ligger oss varmt om hjärtat.

Vi bygger relationer med varandra och våra kunder. Tillsammans skapar vi en arbetsplats som präglas av öppenhet, gemenskap, eget ansvar och där alla medarbetare ska ha en möjlighet att växa, utvecklas och få vara med och påverka.

Hjärtat i vår verksamhet är våra medarbetare och som anställd hos oss får du dela dina dagar med riktigt jäkla duktiga och härliga kollegor som alla drivs av att göra det där lilla extra. Hos oss är ingen dag den andra lik, vi blir utmanande varje dag men möter utmaningarna som ett team. Tillsammans skapar vi en arbetsplats som blir mer än bara ett jobb.

Vi har en nyckelroll i ett viktigt uppdrag – att med rätt teknik skapa ett starkare Västerbotten!

Din vardag hos oss

I jobbet som säljansvarig ansvarar du för att Skellefteåkontorets säljavdelning uppnår uppsatta sälj- och resultatmål. Det är din uppgift att säljavdelningen levererar, trivs och mår bra. Du kommer även ansvara för några viktiga konton och arbeta nära företagets kunder med hela vårt erbjudande – allt från växellösningar och hårdvara till molntjänster och fordonslösningar. Som säljansvarig är det därför viktigt att du har hjärtat på rätt ställe, har ett affärssinne och är lyhörd, kreativ och lösningsorienterad. Det är också viktigt att du visar ett stort engagemang, gillar att bygga långsiktiga relationer och bygga team.

Du utgår från våra lokaler på Företagsvägen 1 och behöver ha B-körkort.

Vad vi förväntar oss av dig

Du kommer vara en del av ett team i världsklass med en kundnöjdhet som är bland den högsta i branschen. Vi förväntar oss en superstjärna som har ett stort driv att lyckas, skapar förutsättningar för andra att lyckas och bygger ett team som flyger förbi säljmålen!

Du ska vara är en förebild för andra anställda och vara mån om att skapa värde för kunden.

Det är viktigt att du bidrar med positiv energi och vill vara med och utveckla och stärka vårt varumärke i Skellefteå. Vi behöver dig som har hög känsla för service och god samarbetsförmåga.

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta bland annat att…

  • Skapa förutsättningar för säljavdelningen i Skellefteå att lyckas
  • Se till att arbetsgruppen trivs, mår bra, utvecklas och får vara med och påverka
  • Representera företaget i olika nätverk och event
  • Vara med och driva marknadsföringen i Skellefteå
  • Ansvara för att bygga nya och utveckla befintliga kundrelationer
  • Presentera lösningar från vår portfölj utifrån kundens behov
  • Vara delaktig i utvecklingen av vår portfölj
  • Bygga offerter och skriva avtal

Om oss

Hos oss finns inga externa aktieägare eller investmentbolag. Vi är ett familjeägt företag med korta beslutsvägar och ett absolut fokus på att skapa en arbetsplats där vi kan ha kul, som ger oss energi och som skapar kreativa och nöjda medarbetare.

Vi erbjuder ett brett produkt- och tjänsteutbud. Vi hjälper våra kunder med produkter och tjänster inom IT, Telefoni & Fordon. Grundpelarna i vår verksamhet är våra värderingar – service, ärlighet och kvalité. De präglar allt vi gör för våra kunder och för varandra.

StjärnaFyrkant har bland den högsta kundnöjdheten i Sverige i vår bransch och en trivsel hos personalen på över 9/10. Vi är certifierade inom miljö, arbetsmiljö och kvalité för att fortsätta stärka den positiva upplevelsen för vår personal och våra kunder.

Vi växer snabbt, är ca. 40 stjärnor, omsätter ca. 110 miljoner, är AAA-ratade och finns i Umeå & Skellefteå.

Ansökan

Slå en pling till Niklas Bjuhr på 090-70 44 63 om du har frågor kring tjänsten. Annars är du varmt välkommen att skicka in ditt CV till lin.haspel@stjarnafyrkant.se och berätta varför just du ska jobba hos oss. Vi hörs!

Meny