Jobba smidigt, där du är.

En smart växellösning
för alla arbetssituationer.

Nova växellösning gör problemen till möjligheter. Knyt ihop alla företagets abonnemang till en växel, oavsett operatör. Nova gör det enkelt för dig att ta hand om dina inkommande samtal, koppla vidare till rätt kollega och ge kunden ett strålande bemötande. Växeln fungerar i mobil, platta och dator, så att du alltid är redo. Hur du än arbetar.

(Nova är helintegrerat med Telia, Tele2 och Telenor.)

Lev livet lite “enklare”

Nova är en simplare växel som täcker de flesta företags behov. Med “simpel” menar vi att den är ENKEL att hantera, men har ändå de flesta grundläggande funktionerna som man kan tänkas behöva . Passar dig som helt enkelt inte behöver eller vill sätta dig in i en mer komplex växellösning.

Nova
Upp till 4 personer

fr. 99 kr/användare/månad.

1 st huvudnummer
1 st standarduppsättning
1.500 min samtalstid
App för PC och smartphone
Röstbrevlåda
Hänvisningssystem
Chatt

Nova
Fler än 4 personer

fr. 119 kr/användare/månad.

1 st huvudnummer
Kundanpassad konfigurering
5.000 min samtalstid
App för PC och smartphone
Gruppnummer
Röstbrevlåda
Hänvisningssystem
Öppettider
Välkomstmeddelande
Menyval
Chatt

Nova
Tillval

 

Telefonistgrupp
Konferensrum
Basic statistik
Utförlig statistik

Status

Låt dina kollegor veta om att du är tillgänglig, upptagen i telefon, i möte eller ledig. I appen visas din status med symboler i olika färg.

Chatt

Skicka direktmeddelande till dina kollegor direkt i appen. Håll kontakten snabbt och smidigt genom att chatta med varandra.

Koppla samtal

Se till att samtalet går till rätt person, koppla vidare direkt utan att ha pratat med mottagaren, eller efter att du har konsulterat din kollega.

Röstbrevlåda

Ta emot meddelanden från den som ringer dig i röstbrevlådan. Det går också att få en notering om innehållet via mail eller sms.

Svara i datorn eller mobilen

Ta emot dina samtal på det sätt som passar dig bäst. Med en softphone i datorn kan du ringa så länge det finns internetkoppling. Självklart kan du svara i mobilen om det passar bättre.

Automessage

Med automessage kan du se till att den som ringer till dig alltid får besked om varför du inte kan svara just nu, och när du förväntas återkomma.

Nova är växeln som knyter ihop alla företagets abonnemang till en växel, oavsett operatör. Anpassa funktionerna och se till att hela teamet kan jobba smidigt tillsammans. Upplev känslan av att allting funkar, med Nova.

Öka flytet på jobbet. Nova är växellösningen som gör det möjligt för dig att stärka kontakten med både kunder och kollegor. Nu kan du samla företagets abonnemang i en och samma växel, med smarta funktioner för dig och din business.

Gör jobbet enkelt, med en växellösning som knyter samman dig och dina kollegor. Svara när du kan, koppla vidare till rätt person och se till att kunden får ett strålande bemötande. Nova är växeln för smarta företag som bryr sig om sina relationer.

Har du en fråga?

Fyll i ditt telefonnummer
nedan så ringer vi upp dig.

  Telefonnummer (obligatorisk)

  Ort (obligatorisk)

  captcha

  Skriv i det du ser i rutan ovanför

  Kontakta oss

  Beställ våra tjänster av din StjärnaFyrkant säljare.
  Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

  Öppettider
  mån-tors 08:00-17:00
  fre: 08:00-16:00

  Telefon
  010-40 50 660

  E-post
  info@stjarnafyrkant.se

  Meny