Kundmottagare med stort intresse för teknik


Är du kompisen som alla vänder sig till när tekniken strular, eller när de skaffar ny utrustning och behöver få goda råd? Då kanske du skulle trivas i en roll hos oss!


 

Vi söker en kundmottagare med hög servicekänsla med genuint intresse för modern teknik och människor.Som kundmottagare är du butikens ansikte utåt och på ett professionellt sätt tillgodoser du våra kunder bästa möjliga service. Du bör ha en vilja att utveckla dig själv, dina medarbetare och verksamheten. Vidare är du flexibel, initiativtagande och ansvarstagande samt har en bra problemlösningsförmåga.

Hög social kompetens och en vilja att skapa och bygga relationer är avgörande för att du ska trivas i rollen, då arbetsuppgifterna innebär mycket kundkontakt både externt och internt. Du har ett intresse för teknik, tycker om att jobba med varierande arbetsuppgifter och är inte rädd för att ta egna initiativ. Du bör också ha ett visst administrativt sinnelag och tycka om ett varierande arbetstempo. Arbetsuppgifterna kräver flytande svenska i tal och skrift och vi ser gärna att du har B-körkort även om det inte är ett krav.Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kvalifikationer

  • Tidigare erfarenhet inom serviceyrket är meriterande
  • Goda datakunskaper är meriterande
  • Tidigare erfarenhet att arbeta i affärssystemet Pyramid är meriterande
  • God kännedom om modern teknik är meriterande

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med goda möjligheter att karriärmässigt klättra i organisationen.

Vi erbjuder

  • Fast lön
  • Tjänstepension och friskvårdsbidrag
  • Stora utvecklingsmöjligheter
  • En central roll i företaget med stort inflytande

 

Arbetsplats

Mobic / StjärnaFyrkant Östersund
Fagerbacken 80
831 48 Östersund

Arbetstider

Mån-fre, 08:00-17:00.

Start

Enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande under rekryteringsprocessen.

Vid frågor hänvisas till: 063-57 42 01

Skicka din ansökan till: roland.jonsson@mobic.se

 


 

Om StjärnaFyrkant
StjärnaFyrkant är en rikstäckande butikskedja som erbjuder kundanpassade kommunikationslösningar för fordon, IT, telefoni och komradio. Vi erbjuder även tjänster inom installation och service. Vår målsättning är att lyfta problemen från våra kunders axlar genom att ta hand om tekniken på deras arbetsplats, oavsett hur den ser ut. På så sätt kan vi bidra med värde och kunden kan fokusera på sin kärnverksamhet.

Meny