Komradio för er
inom Transport

För en snabb och säkrare kommunikation.

Komradion är viktig för åkerinäringen. Att snabbt kunna trycka på en knapp och prata med en mötande bil kan vara avgörande för säkerheten och är bland det effektivaste arbetsverktyget.
StjärnaFyrkant är märkesoberoende och kan välja den mest lämpade technologin och bästa modellen och fabrikat för just din verksamhet.

Kontakta oss för skräddarsydda lösningar.

Service, Support & Optimering

“Vi vet att du ibland inte har tid att sätta dig in i vad du kan få ut av dina tekniska hjälpmedel. Där hjälper vi dig att dra nytta av dina tekniska investeringar fullt ut. Vi vet också att du ibland behöver fråga om något. Då finns vi på plats för dig. Saker och ting går också sönder på alla möjliga olika sätt, då lagar vi dem åt dig.”

SPARA TID & PENGAR MED VÅRA SMARTA TJÄNSTER

“Vi på Stjärna Fyrkant är din kunniga kompis när det gäller ditt företags kommunikation. Boka någon av våra experter när det gäller komradio, mobiltelefoni, mobil telefonväxel, personlarm, alkomätare och optimering anpassad efter din verksamhets behov.”

Tillbehör

Givetvis jobbar vi på Stjärna Fyrkant med alla typer av tillbehör för din smartphone, Iphone, komradio. Headset, handsfree-lösningar, m.m.

Meny