Pågående kampanjer

Finns nu hos oss
Nya iPhone SE (2020).

Se där! Så mycket – för så lite. 😃Nu är det fritt fram att beställa iPhone SE hos oss.

Skapa flyt på jobbet
Hela företagets kommunikation i en plattform.

Flow är en molnbaserad växellösning som ökar effektiviteten, stärker samarbetet och bygger relationerna. Blir ni nyfikna och vill testa så kan ni göra det helt gratis!

Förköp den senaste modellen i Galaxy-serien.

Bli en av de första som lycka lägga vantarna på Galaxy S20.

Kör på i rätt riktning.
Slipp omvägarna i vår.

Just nu har vi ett kanonerbjudande för företag, som hjälper dig och kollegorna att fokusera framåt och växla upp tempot. Vårt företagspaket innehåller Telia Jobbmobil – Företagsabonnemang 10GB inkl. smart körjournal. Jobba smidigt och känn in våren med Telia Sense.

Låt företaget blomma ut i vår.
Väx samarbetet mellan dig och dina kollegor.

Tillsammans med Telia gör vi det möjligt för företag att växa. Kicka igång våren med en telefoni- och bredbandslösning som gör jobbet snabbare, roligare och mer effektivt.

Mobila möjligheter för ditt företag.

Tillsammans arbetar vi för att du ska få en mer produktiv, flexibel och säker mobil upplevelse, nu och i framtiden. Oavsett vilken bransch du jobbar inom.

Rätt prylar för ditt fordon

Hos oss finns allt för kommunikation, uppkoppling, alkolås, körjournal och bilinredning. Uppgradera din företagsbil, snacka smidigt och känn dig trygg i trafiken.

Har du bilen som arbetsplats?
40GB wifi i bil & körjournal från 159 kr/mån

Säkerställ att du alltid har en uppkoppling med 40GB wifi i bilen samt en godkänd körjournal. Du får även kontinuerlig info om hur miljömedvetet du kör och mycket mer!

Meny