Investera i en friskare livsstil!

Passa på att utrusta er och ert företag med marknadens bästa aktivitetsklockor. Alla anställda får då hälsostatistik, möjlighet att betala med klockan, olika motiverande träningspass, du kan mäta din sömn mm. Friskare och aktivare anställda kommer ge nöjdare och mer motiverade anställda. Ni kan dessutom ta emot mail och sms via klockan när den är parkopplad med telefonen.

Ta kontakt med oss! En Garmin aktivitetsklocka är en billig investering för att vara en extra tändvätska till att hålla i gång träningen.

Backkamera

Garmin BC 35

Med en backkamera upptäcker du enklare eventuella hinder bakom bilen.

DashCam

Garmin Dash Cam 57

En Dash Cam ger tydliga bevis vid incidenter och stor möjlighet till minskade försäkringskostnader.

SmartWatch

Garmin Vivoactive

Med en aktivitetsklocka ökar du motivationen till din träning och dina chanser att lyckas.

Monterat & klart!

StjärnaFyrkant och Garmin har ett utökat samarbete inte minst när det gäller fordonssidan med dash cams, backkameror samt fordonsnavigation. Vi finns i hela Sverige från Malmö i söder till Luleå i norr och vi har egna monteringshallar i princip på alla orter.

Vår styrka är att vi kan se till att ni åker därifrån med allt monterat och klart på ett säkert sätt! Vi kan även komma ut till er om det underlättar för er. Vi utför dagligen eftermontering på personbilar, servicebilar, husbilar, lastbilar, entreprenadmaskiner mm.

Vårt koncept är helt enkelt ”Monterat & klart”!

Vi har specialpaketeringar för husbilar där vi använder Garmins anpassade fordonsnavigatorer – Camper. Detsamma gäller lastbilar där vi jobbar med deras dēzl™ LGV serie, som har massor av smarta funktioner med bästa ruttdragning med hänsyn till fordonets storlek och vikt. Extra stor skärm är också en självklarhet. Även här så ser vi till att det blir ”Monterat & Klart”

Vi hjälper er gärna också med speciallösningar gällande t ex kameror för olika typer av entreprenadmaskiner som kräver extra teknisk kompetens för att lösa på bästa sätt.

#Monterat & Klart

Backkamera med husbilsnavigator

Garmin navigator Camper 890 och backkamera Garmin BC 35 inkl installation 👌

10.800 kr

(Inkl moms)

#Monterat & Klart

Backkamera med husbilsnavigator

Garmin navigator Camper 890 och backkamera Garmin BC 35 inkl installation 👌

10.800 kr

(Inkl moms)

Snacka Garmin med oss.

  Ort*

  Telefonnummer*

  captcha

  Skriv i det du ser i rutan ovanför

  Vi återkopplar så snart vi kan!

  Öppettider
  mån-tors 08:00-17:00 (fre: 08:00-16:00)

  Telefon
  010-40 50 660

  Meny