Gillar du problemlösning och drivs av ständig utveckling? Kanon! Slår ditt hjärta dessutom för service och kundnöjdhet? Perfekt!


Varför ska du välja StjärnaFyrkant i Umeå?

Hos oss finns inga externa aktieägare eller investmentbolag. Vi är ett familjeägt företag med korta beslutsvägar och ett absolut fokus på att skapa en arbetsplats där vi kan ha kul, som ger oss energi och som skapar kreativa och nöjda medarbetare.

Det som driver oss på StjärnaFyrkant är möjligheten att kunna göra skillnad för våra kunder men framför allt för dem som behöver det som mest. Därför ligger hållbarhet och välgörenhet oss otroligt varmt om hjärtat.

Som en av de med högst kundnöjdhet i Sverige i vår bransch och en trivsel hos personalen på över 9/10 skulle man kunna tro att vi är nöjda, men vi har långt kvar att vandra och vill aldrig sluta utvecklas. För att säkerställa detta har vi i år förutom vår miljöcertifiering, även certifierat oss i arbetsmiljö och kvalité för att fortsätta stärka den positiva upplevelsen för vår personal och våra kunder.

Vi växer snabbt, är ca. 40 stjärnor, omsätter ca. 100 miljoner, är AAA-ratade och finns i Umeå & Skellefteå.

Om tjänsten

Just nu söker vi ingen som är ny i branschen utan dig som har jobbat som fordonsmekaniker/tekniker ett par år och har ett stort allmänintresse av fordon. Det är en fördel att ha viss IT- och teknikkunskap eftersom vissa arbeten innefattar programmering och hantering av programvaror. Vi söker dig som är driven, social, kreativ, noggrann och har hjärtat på rätt ställe.

Det är en bonus om du har erfarenhet som elektriker och är allmänt händig.

Du utgår från våra lokaler på Västerslätt och behöver ha B-körkort för att kunna ta dig ut till kunderna.

Dina arbetsuppgifter

Som fordonstekniker hos oss har du en bred tjänst där ingen dag är den andra lik och du kommer aldrig bli fullärd eller sluta utvecklas. I jobbet som fordonstekniker kommer du främst att göra taxiinstallationer, installationer av komradio, fordonsinredning, extraljus, alkolås, körjournaler samt blåljusinstallationer. Utöver detta stöttar även verkstaden andra avdelningar och hjälper till med olika typer av fältarbete som att bygga täckningsförstärkning, installation av konferensutrustning men även reparation/service av elektronik.

Vi utför jobb i allt från personbilar till traktorer, bussar, nere i gruvan och uppe i masten.

Ansökan

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten?
Kontakta Niklas Bjuhr på 090-70 44 63.
Annars är du varmt välkommen att skicka in ditt CV till lin.haspel@stjarnafyrkant.se.

Vi hörs!

 

Meny