Alkolås
Villkorat körkort

Vi har många års erfarenhet av montering och service av godkända alkolås. 

#Säkert

Flertalet av  StjärnaFyrkants butiker är certifierade för att sälja och installera villkorade alkolås. Vi arbetar med detta dagligen, så du är i trygga händer.

#Smart

Hos oss kan du välja mellan att köpa utrustningen eller nyttja den som en tjänst mot en fast månadskostnad. Nyttjas den som tjänst har vi bakat in i priset att låset monteras ut och lämnas tillbaka efter periodens slut.

#Smidigt

Det första du behöver göra är att ansöka om alkolås hos Transportstyrelsen. Efter godkännande bokar du tid med oss, så tar vi hand om resten!

Dräger Interlock 7000

Ett alkolås som från ritbordet är konstruerat med användaren i fokus. Hög kvalitet och en massa smarta och unika funktioner garanterar nöjda förare.

Dignita AL-100

Dignita AL-100 tillhör den nya generationens alkolås och är ett av marknadens mest pålitliga, användarvänliga och prisvärda lås.

Har du redan ett alkolås?

Oavsett om ditt alkolås är monterat hos oss, någon annan eller på annan ort så kan du vända dig till oss för service eller bortmontering. Det kan vara praktiskt, när man exempelvis är ute och reser! Vi arbetar med de flesta godkända alkolåsen som finns på marknaden.

Kontakta oss gärna för en anpassad lösning

  Företag

  Kontaktperson (obligatorisk)

  Telefonnummer (obligatorisk)

  Din e-post (obligatorisk)

  Ange vilken produkt/tjänst det gäller (om möjligt)

  Välj ort (obligatorisk)

  captcha

  Skriv i det du ser i rutan ovanför

  Meny