Från och med den 1 Juni är det ny ägare till Com-IT Uppsala AB som är det juridiska namnet för de båda butikerna.

Jenni Berlin, en av de anställda, kliver in som ägare och VD för både StjärnaFyrkant Uppsala & StjärnaFyrkant Stockholm Norra.  Jenni har en mångårig erfarenhet från telekom & fackhandeln som kommer väl till nytta i denna satsning.

”Att ta klivet och bli egenföretagare har alltid varit lite av en dröm för mig, nu är det verklighet, säger Jenni. –  Vi befinner oss i en spännande expansion både inom företaget men också nationellt. StjärnaFyrkant växer i hela Sverige med fler franchisetagare och många nya stora kunder, fortsätter Jenni.     

Ägarbytet ägde rum den 1 Juni och fd ägare och VD Johan Immelgård går vidare.

”Att få lämna över företaget till Jenni känns otroligt bra! Com-IT Uppsala har funnits i tre år och vi har lagt en bra grund för Jenni & Co att driva detta vidare in ett nytt expansivt läge. – Lämna StjärnaFyrkant helt kommer jag inte göra då jag kommer jobba mer centralt med marknad & event, något våra kunder och medarbetare kommer märka i framtiden säger Johan”

StjärnaFyrkant har en djup kunskap av montering i fordon, där vi bl.a. installerar och servar utrustning i taxibilar, bussar, servicefordon, lastbilar, entreprenadmaskiner, m.m.

Vi installerar komradio, Digitala körjournaler, Alkolås och skräddarsyr och monterar din taxiutrustning och även skåps-inredningar till servicebilar. Vi kalibrerar de flesta alkolås/alkomätare på plats och erbjuder i dagsläget drop-in.

Vi hjälper även kunder med implementering av cloud-växlar, digitala telekomlösningar samt enkla saker som konfigurera telefon, montera skyddsglas och erbjuder en rad olika tillbehör till telefoner.

 

För mer information kontakta: 

Jenni Berlin
VD Com-IT Uppsala AB
Tel: 076-854 54 15. E-post: jenni.berlin@stjarnafyrkant.se

Liza Biehl, VD StjärnaFyrkant Sverige AB
Tel: 070-591 30 03. E-post: liza.biehl@stjarnafyrkant.se

 

Meny