Alkolås kan rädda liv

Att installera alkolås är ett enkelt sätt att skapa trygghet både åt personal och kunder.

Vi erbjuder två flexibla alternativ för att du ska kunna hitta den lösning som passar dig och dina behov.

1. Du kan köpa vår utrustning som en tjänst och hyra den under ett specifikt uppdrag eller period. Det här alternativet ger dig maximal flexibilitet och gör att du inte behöver bekymra dig om någon långsiktig investering.

2. Du kan köpa utrustningen och installationen direkt av oss.

Vi arbetar med ledande aktörer så som Dignita och Dräger och är certifierade för att sälja och installera kommersiella samt villkorade alkolås. Dessutom utför vi även service och urmontering av befintliga lås.

Observera att för installation av villkorade alkolås behöver du först ansöka hos Transportstyrelsen och få ett godkännande. Men när det väl är klart kan du boka tid med oss så tar vi hand om resten.

Så här ansöker du om villkorat alkolås.

 • Beställ hem ansökningsblanketten “Ansökan om körkort med villkor om alkolås” hos Transportstyrelsen.
 • Boka tid hos läkare och gör ett läkarbesök. Läkarintyg ska vara skrivet av en läkare som är specialist i psykiatri eller annan specialistläkare med god kunskap om och erfarenheter av frågor kring skadligt bruk. Synskärpan kan även skickas in separat och ska vara skrivet av läkare, optiker eller behörig personal på trafikskola.
 • Drar läkarbesöket ut på tiden kan viljeförklaringen skickas in först och sen kan du komplettera med läkarintyget.
 • Avvakta besked från Transportstyrelsen.”

Kontakta oss för en genomgång av ert behov

Fyll i kontaktformuläret
så kontaktar vi dig
så fort som möjligt.

Det går också bra att ringa oss!
Umeå 090-70 44 70
Skellefteå 0910-70 12 20

  Företag

  Kontaktperson (obligatorisk)

  Telefonnummer (obligatorisk)

  Din e-post (obligatorisk)

  Meddelande

  Välj ort (obligatorisk)

  captcha

  Skriv i det du ser i rutan ovanför

  Vi hjälper dig även med:

  Kundernas recensioner

  Vi på ThorenGruppen hade inte kunnat önska oss ett bättre samarbete, Stjärnafyrkant känns mer som kollegor än en leverantör till oss. Vi har tillsammans hittat nya vägar framåt, utvecklat och kommit på lösningar för att effektivisera och optimera. De finns alltid nära till hands när vi behöver dem och ger en service i Stjärnklass. Hela deras team är på alerten och ger ett väldigt trevligt bemötande.

  StjärnaFyrkant har varit en stabil leverantör och stöttepelare för vår verksamhet sedan länge. Hantering av IT och telefoni har fungerat smidigt och dom levererar även värdefulla tips och råd för att stötta vår verksamhet och skapa en trygg och stabil it-miljö.

  Anton Lundström Nordic Biomarker, IT-Chef

  En pålitlig och värdefull partner med ett starkt kundfokus som varit en viktig del under vår tillväxtresa i norra regionen där vi kunnat fokusera på våra kunder fullt ut.

   

  Jonas Jonsson ALTIO Sweden, Group CEO

  Meny